Service aan uw keramiek oven

Is uw keramiek oven nog zo veilig als eerst?

U heeft enkele jaren geleden een keramiek oven gekocht. Ovens zijn complexe apparaten en het is belangrijk om uw oven goed te onderhouden. Hierdoor is uw oven zuiniger en dat is beter voor het milieu, maar nog veel meer belangrijker is dat u gevaarlijke situaties voorkomt. Daarbij gaat uw oven langer mee en kunt u dus langer genieten van uw oven en bespaart zo kosten.

jaarlijkse controle en onderhoud?

Om uw keramiek oven in goede conditie te houden en veilig te laten functioneren, is regelmatig onderhoud aan uw oven van groot belang. Wij zijn specialist ten aanzien van keramiek ovens en bent u gezien onze jarenlange kennis en ervaring aan het juiste adres. Wij kunnen voor u jaarlijks de oven doormeten, controleren en preventief onderhoud plegen. Hierdoor wordt de kans op storing enorm verkleind.

Om u zekerheid te bieden, hebben we een jaarcontract: we komen 1 maal per jaar uw oven doormeten en controleren.

Uw voordelen:

Besparing

Met vakkundig onderhoud blijft uw oven zuinig stoken en gaat hij langer mee.

Bij een service contract zijn onderhoud, arbeidsloon en voorrijkosten inbegrepen. Eventuele materialen worden doorberekend tegen een scherpe prijs.

Veiligheid

Regelmatig onderhoud aan uw oven verminderd de kans op kortsluiting en andere storingen aan uw oven.

Zekerheid

Minder kans op onaangename verassingen zoals een doorgebrande spiraal of een defect aan het thermo element, deurcontact of magneet schakelaar.