Ve-Ka Nieuwsbericht

Ve-Ka Nieuwsbericht

Doosje, het scherpe randje

Als je een doosje wilt maken is het altijd lastig om de wanden mooi op elkaar aan te laten sluiten. Je kunt de zijkanten op de bovenkant plaatsen, maar dat blijft zichtbaar. Het is daarom beter om de zijkanten schuin op elkaar aan te laten sluiten. Hierdoor loopt de naad op de scherpe kant van het doosje. Maar daarvoor moeten de twee vlakke stukken wel mooi op elkaar aansluiten.

De Bevel GD-394 X is daarvoor het ideale stukje gereedschap. Hiermee kunt u de perfecte hoek snijden en passen de platen mooi op elkaar. U moet wel opletten dat u uw werk langzaam laat drogen. Als het te snel droogt trekken de vlakke platen krom en is alle moeite voor niets.

Klei geeft ons allerlei uitdagingen. Ze houden ons scherp en houden bezig houden. Vaak is de beste manier om klei te leren begrijpen fouten maken. Kijken wat wel werkt en wat niet. Daar hebben we nu dan de tijd voor. Raak niet gefrustreerd maar probeer het gewoon nog een keer. Oefening baart kunst . En komt u er echt niet uit, kunt u ons altijd bellen. We helpen u graag verder.

Doosje met snijder

De verstek snijder, geschikt voor klei geschikt, is ideaal om hoeken te snijden van 45, 30 en 60 graden. Als u ook een doosje wilt maken, mag deze niet ontbreken in uw atelier. Deze maand is de bevel GB-394 X  in de aanbieding.  Sla uw slag.

Ken je iemand die dit niet mag missen: