Catalogus & folders

Catalogus & folders

Via deze pagina kunt u de nieuwste catalogus en folders over enkele van onze producten downloaden en/of aanvragen.

Catalogus

Catalogus

(Tijdelijk niet leverbaar)
Een uitgebreid overzicht van alle producten en prijzen. De meeste producten zijn voorzien van foto en/of beschrijving en de diverse prijzen in- en exclusief omzetbelasting zijn vermeld.


Kleurenkaart

Kleurenkaart

Alle Ve-Ka Engobes, glazuren, lusters, majolica's etc zijn in kleur afgebeeld op een kleurenkaart.
Download


Ve-Ka Ovenbouw

Ve-Ka Ovenbouw

In bewerking.


Spectrum kleurenkaart

Spectrum kleurenkaart

Alle Spectrum, glazuren, lusters, majolica's etc zijn in kleur afgebeeld op een kleurenkaart.
Download


Spectrum prijslijst

Spectrum prijslijst

Alle prijzen van Spectrum, welke in de Benelux verkrijgbaar zijn worden hierop vermeld. Het betreft glazuurseries Lowstone (steengoed op aarderwerktemperatuur), Middentemperatuurserie tot 1230 °C met prachtige kleuren, fantastische Raku-serie, decoratie met lijn-engobe, kristallen om zelf door glazuur te mengen.
Download


Spectrum 400 serie

Spectrum 400 serie

Een aparte folder voor majolica kleuren. Zeer veel fantastische kleuren voor een acceptabele prijs. Prijzen staan in de Spectrum prijslijst.
Download


Speksteen folder

Speksteen folder

Een speciale folder ten behoeve van het werken van speksteen. Het betreft een beschrijving van hoe te werken met speksteen en de daarvoor benodigde gereedschappen.
Download


Ceraline folder

Ceraline folder

Deze folder betreft een unieke nieuwe decoratie mogelijkheid met waskrijtjes.
Download


Plus/Modelage folder

Plus/Modelage folder

Plus klei is een aan de lucht hardende klei in diverse kleuren en verpakkingsgrootten. Modelage is een natuurlijke klei welke ingekleurd is met een pigment. Verpakt in 5 kg.
Download


Valentine

Valentine

Informatie over een unieke kleifabrikant uit Stoke-On-Trent. De in Nederland op de markt gebrachte kleien kunnen onderverdeeld worden in Paperclay, Earthstone, Professional klei soorten.


Pyrotec

Pyrotec

Deze folder geeft een overzicht in de diverse Pyrotec bovenladers, welke in Nederland op de markt gebracht worden Van 12-450 liter bovenladers.


L&L kilns

L&L kilns

Deze folder geeft een overzicht in de diverse L&L kilns bovenladers, welke in Nederland op de markt gebracht worden. Deze serie ovens onderscheidt zich van andere bovenladers door middel van speciale element houders, stevige dekselconstructie voorzien van 3-zone besturing (veel constantere temperatuurverdeling), een aan te sluiten Vent-a-kiln systeem zorgt voor een schone lucht in uw werkruimte.
Download


Folder Shimpo Draaischijven

Folder Shimpo Draaischijven

Betreft introductie van een nieuwe generatie electrische draaischijven, welke zich onderscheiden van andere electrische schijven door de geruisloosheid, enorme kracht. Met recht het neusje van de zalm op het gebied van electrische draaischijven.
Download


Folder Emailleren

Folder Emailleren

Folder (kleurenkaart) Emailleren
Download


Folder Jaje

Folder Jaje

Jaje papiervezel nieuw bij Ve-Ka. Het zelf maken van papierklei heeft veel voordelen. Een voordelige manier van werken met papierklei. Je bepaalt zelf de eigenschappen en hoeveelheid papiervezel. Je kunt met vele soorten klei werken, zoals aardewerk, steengoed en porselein
Download


 

Online bestellen

De producten uit de catalogus kunt u ook allemaal terug vinden in de online winkel.

» bezoek onze webshop

Zoeken

Zoeken op trefwoord in de productcatalogus.

Download Adobe Reader